Ziua națională a comerțului electronic 2023

Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) organizează miercuri, 18 octombrie 2023, un eveniment special dedicat Zilei naționale a comerțului electronic. ARMO se așteaptă la participarea a sute de persoane, antreprenori și profesioniști de top din industria comerțului electronic, precum și reprezentanți ai autorităților statului. Scopul evenimentului este de a facilita discuții constructive și de a consolida legăturile dintre actorii principali ai sectorului de e-commerce din România. Conferința va avea loc la NORD Events Center, situat pe str. George Constantinescu nr. 4B, București, iar persoanele interesate să participe se pot înscrie AICI. Înscrierea este gratuită.

Participanții la eveniment vor asista la o prezentare cu informații extrem de valoroase despre cum a evoluat percepția consumatorilor cu privire la „Magazinul Viitorului” în perioada 2018-2023 și cum văd aceștia experiența de shopping ideală. În cadrul evenimentului vor avea loc și două paneluri de discuții, în care reprezentanții mediului privat vor discuta cu cei ai autorităților statului despre cum promovarea plăților electronice, a inovării și a internaționalizării companiilor românești, cu focus pe cele din sectorul comerțului electronic, pot sprijini dezvoltarea economică a României.

„Este un moment semnificativ pentru sectorul de e-commerce din România. Suntem la a IV-a ediție a evenimentului dedicat Zilei naționale a comerțului electronic și cea mai mare de până acum, o evoluție firească pentru un sector care a ajuns să reprezinte aproximativ 3,2% din PIB. Prin organizarea acestui eveniment, dorim să oferim o platformă de dialog între profesioniștii din domeniu și reprezentanții autorităților statului, dar și să aruncăm o privire asupra viitorului magazinelor online”, a declarat Cristi Movilă, președintele ARMO.

Ziua naţională a comerţului electronic, instituită prin Legea 144/2020, este marcată, începând din 2020, în fiecare an, la 15 octombrie, cu scopul informării şi conştientizării cu privire la existenţa acestui tip de comerţ.

Scroll to Top